Skip to content

Személyi edzés

Legyen az egyéni cél alakformálás, erőnlét növelése vagy egy versenyre való felkészülés: keress bátran! A személyi edzések alkalmával minden esetben egyénre szabottan történik a mozgásprogram felépítése, minden alkalommal alkalmazkodunk az egyéni sajátosságokhoz és ami a legfontosabb: kihozom belőled a maximumot!

Csak mi vagyunk a teremben, nincsenek árgus szemek és pásztázó tekintetek (rajtam kívül 🙂 )! Teljesen kezdőként is bátran bele lehet vágni, mert itt alkalmanként 60 percen keresztül csak TE vagy a középpontban és csak RÁD figyelek, a SAJÁT céljaid szerint!

Haladóbb, edzésmúlttal rendelkezők esetében a hatékonyságot pedig rendkívüli mértékben növeli, ha minden egyes ismétlés helyesen van végrehajtva, tökéletesítve van a technika és megvalósul a megfelelő intenzitás!
A személyi edzések alkalmával táplálkozási tanácsokat is kapsz tőlem és bérletenként egy alkalommal testösszetétel analízist is végzünk. Ezzel minden rendelkezésre áll, hogy fenntarthatóan életmódot változtass.

Kiknek ajánlom a személyi edzést?

  • -   Profi sportolóknak, ha a cél az első hely
    -   Amatőr sportolóknak, akik teljesítményükkel ki akarnak tűnni a tömegből és közben nem szeretnének lesérülni
    -   Kezdőknek, túlsúllyal küzdőknek, akik nem tudják hogyan kezdjék el, de biztonságos, profi környezetben szeretnének fejlődni
    -   Azoknak, akik munkájukból adódóan keveset mozognak és kompenzálni szeretnék ennek káros mellékhatásait
    -   És minden olyan embernek, akiknek egyedül nem megy

Felmerült bármilyen kérdésed?

Ha maradtak kérdéseid vagy csak nem vagy valamiben biztos, kérdezz bátran, amint tudok válaszolok!

facebook

instagram